Organizatori

Stimați profesori / Dragi părinți și elevi,

Lumina Instituții de Învățământ contribuie de peste douăzeci de ani la dezvoltarea unor proiecte educaționale și culturale menite să ajute tineri din areale culturale diverse în procesul lor de instruire și cunoaștere. Dincolo de activitatea culturală și educațională, acest parteneriat este implicat în numeroase alte proiecte, cele mai cunoscute fiind LuminaMath, Festivalul Internațional de Limbă și Cultură, Gala Culturală Româno-Turcă și Infomatrix. Începând cu anul 2021 Global Education & Consultancy se alătura in calitate de partener demersului inițiat de Lumina Instituții de Învățământ in organizarea concursului de matematica LuminaMath.

LuminaMath este un concurs național de matematică care are o tradiție de peste douăzeci de ani în rândul elevilor din România și care testează cunoștințele asimilate de aceștia în școală, responsabilitatea, perseverența și răbdarea, toate acestea într-un test amplu contra timp. Este extrem de important ca elevii să reușească să găsească modalitățile de rezolvare cele mai rapide şi care să conducă la soluția potrivită. Antrenamentul este cheia succesului în acest caz, iar pentru a veni in întâmpinarea nevoilor elevilor și ca urmare a cererilor primite in ultimii ani de la părinți și profesori am decis sa realizăm culegeri LuminaMath, și simulări online care să ajute la înțelegerea modalităților de rezolvare ale exercițiilor.

Scopul realizării culegerii și al simulărilor online este acela de a pregăti temeinic elevii care doresc să participe nu numai la concursul LuminaMath, ci în general la concursuri de matematică sau olimpiade naționale.
Anul acesta ne mândrim cu cea de-a XXVII-a ediție a competiției și totodată dorim să vă mulțumim: fără încrederea dumneavoastră și fără feedback-ul oferit nu am fi putut îmbunătăți acest sistem de testare astfel încât competiția LuminaMath să rămână o constantă în sistemul educațional din România timp de douăzeci de ani.

Image
Director General
Fatih Göktaș    

2023 Calendar

Concursul se va desfășura în doua etape: Etapa Online și Etapa Scrisă.

01 – 31
Octombrie
Înscrieri pe platforma
Înscrieri pe platforma
06 - 10
Noiembrie
Etapei Online
Etapei
Online
17
Noiembrie
Afișarea rezultatelor online
Rezultatelor online
9
Decembrie
Etapa Scrisă
Etapa
Scrisă
19
Decembrie
Afișarea rezultatelor
Rezultatelor Scrisă
19 - 20
Decembrie până în ora 16:00
Contestații
Scrisă Contestații
22
Decembrie
Rezultatelor finale
Rezultatelor finale

Contactați-ne daca aveți dificultăți la conectare.

Cum mă înscriu online la Luminamath

Pentru înscrierea la concurs este necesar să creați un cont pe platforma luminamath.org și să parcurgeți câțiva pași simpli.

1.png
01

Înregistrare

Primul pas este crearea unui cont pe platforma www.luminamath.org

2.png
02

Verificare

La adresa de email cu care ați făcut înscrierea veți primi un mesaj cu un link pentru confirmarea adresei de email și a înscrierii

3.png
03

Conectare

Asigurați-vă că utilizatorul (adresa de email) și parola sunt corecte, și aveți acces la contul dumneavoastră înainte de ziua examenului

4.png
10

Examinare

În ziua examenului vă conectați la cont cu utilizatorul și parola setate.
Vă dorim SUCCES!