Inregistrare

Etapa Online:

Înscrierea se va face în perioada 01 – 31 Octombrie online, pe platforma www.luminamath.org, completând toate datele solicitate în formularul de înregistrare; după înregistrare, sistemul va trimite automat un e-mail de confirmare care va conține datele înscrise pentru userul respectiv. Username-ul va fi adresa de e-mail cu care s-a completat formularul de înscriere, iar parola este aleasă de către utilizator.
Vă veți putea loga pe site cu adresa de e-mail și parola aleasă și veți putea modifica anumite detalii ale contului dumneavoastră (școala, județul, etc) mai puțin parola și adresa de e-mail.

Etapa Scrisă:

In această etapă vor merge doar concurenții selectați la Etapa Online, conform criteriilor stabilite. Aceștia se vor prezenta în centrele stabilite de către organizatori și anunțate pe website-ul oficial: www.luminamath.org. În urma discuțiilor purtate cu Ministerul Educației Naționale se va lua o decizie cu privire la numărul de centre alocate pentru susținerea concursului. Centrele vor fi anunțate în timp util pe website astfel încât elevii să poată identifica centrul în care se vor prezenta la Etapa Scrisă.

etapa scrisa

Contactați-ne daca aveți dificultăți la conectare.

Cum mă înscriu online la Luminamath

Pentru înscrierea la concurs este necesar să creați un cont pe platforma luminamath.org și să parcurgeți câțiva pași simpli.

1.png
01

Înregistrare

Primul pas este crearea unui cont pe platforma www.luminamath.org

2.png
02

Verificare

La adresa de email cu care ați făcut înscrierea veți primi un mesaj cu un link pentru confirmarea adresei de email și a înscrierii

3.png
03

Conectare

Asigurați-vă că utilizatorul (adresa de email) și parola sunt corecte, și aveți acces la contul dumneavoastră înainte de ziua examenului

4.png
10

Examinare

În ziua examenului vă conectați la cont cu utilizatorul și parola setate.
Vă dorim SUCCES!