Registration

Online stage:

Registration will be made between 1st – 31th October online, on the platform www.luminamath.org, by completing all the necessary data in the registration form; after the registration, the system will send automatically a confirmation email that will contain the data signed up for the user. The username will be the email address used to complete the registration form, and the password is chosen by the user.
Atenție! Sunteți înregistrați cu succes dacă veți primi un e-mail cu titlul Register is ok. La finalul acestui e-mail trebuie sa dați click pe ”Apăsați aici” pentru a finaliza înregistrarea! și așa veți confirma înregistrarea.
Vă veți putea loga pe site cu adresa de e-mail și parola aleasă și veți putea modifica anumite detalii ale contului dumneavoastră (școala, județul, etc) mai puțin parola și adresa de e-mail.

Etapa Scrisă:

In această etapă vor merge doar concurenții selectați la Etapa Online, conform criteriilor stabilite. Aceștia se vor prezenta în centrele stabilite de către organizatori și anunțate pe website-ul oficial: www.luminamath.org. În urma discuțiilor purtate cu Ministerul Educației Naționale se va lua o decizie cu privire la numărul de centre alocate pentru susținerea concursului. Centrele vor fi anunțate în timp util pe website astfel încât elevii să poată identifica centrul în care se vor prezenta la Etapa Scrisă.

etapa scrisa

Contactați-ne daca aveți dificultăți la conectare.

Cum mă înscriu online la Luminamath

Pentru înscrierea la concurs este necesar să creați un cont pe platforma luminamath.org și să parcurgeți câțiva pași simpli.

1.png
01

Înregistrare

Primul pas este crearea unui cont pe platforma www.luminamath.org

2.png
02

Verificare

La adresa de email cu care ați făcut înscrierea veți primi un mesaj cu un link pentru confirmarea adresei de email și a înscrierii

3.png
03

Conectare

Asigurați-vă că utilizatorul (adresa de email) și parola sunt corecte, și aveți acces la contul dumneavoastră înainte de ziua examenului

4.png
04

Examinare

În ziua examenului vă conectați la cont cu utilizatorul și parola setate.
Vă dorim SUCCES!